Valedo

Sticla securizata Valedo impreuna cu sistemele de glisare, sunt sisteme elegante, inovative si cu o configuratie bine definita. Ele imprima un aspect placut oriunde sunt instalate, fiind recomandate pentru inchiderea balcoanelor, teraselor de restaurante, pergolelor retractabile.

Aceasta solutie poate fi instalata pe o structura din sine de aluminiu ce gliseaza stanga – dreapta, fiind impartita in foi de sticla cu latimi cuprinse intre 40 si 60 cm.

De asemenea, sistemul de inchidere poate fi configurat astfel incat partile de sticla sa poata fi parcate intr-o laterala. Se recomanda spatiilor cu o inaltime redusa, spre exemplu inchiderea unui balcon.

Showroom

Ce iti ofera sistemele Valedo?

Etanseitate maxima

Toate sistemele glisante comercializate de noi au atat profile de etansare la perete cat si perii si garnituri intre partea glisanta si sine.

Fiabilitate

Rolele de glisare pentru sistemele Valedo BKS si Valedo BKS-T cu corp dur din aluminu asigura o glisare fiabila pentru o viata intreaga.

Glisare Usoara

Fiecare rola de glisare are cate 2 rulmenti inveliti in teflo pentru a asigura o usoara glisare indiferent cine le manevreaza.

Valedo BKS

Valedo-BKS

Panourile de sticla foloseste fiecare cate 4 role de glisare, fiecare rola cu cate 2 rulmenti.

Periile de etansare intre panouri glisante si sina de glisare sunt montate pe sinele de glisare.

Pentru etansarea intre panourile de sticla se foloseste banda magnetica nud-feder.

Valedo BKS-T

Valedo-BKS-T

Diferenta majora intre un sistem pentru inchideri balcoane si unul pentru terase, este sina inferioara ce deranjeaza la trecere.

Pentru a folosi sistemul cat mai eficient la inchiderea teraselor, acesta se poate monta cu un chit de usa.

Sistemele pentru inchideri terase pot ajunge pana la o inaltime de 2.8 metri fara nicio problema.


INCHIDERI TERASE CU STICLA

Avand sina inferioara proiectata cu un design inteligent rotunjit ca prag de trecere, Valedo BKS-T este dedicat inchiderilor de terase cu sticla:
– Prag inferior 2 cm inaltime si rotunjit
– Banda magnetica
– Glisare in totalitate

100%

GLISARE IN TOTALITATE

100%

ETANSEITATE

95%

SUPRAFATA VITRATA

INCHIDERI BALCOANE CU STICLA

Sistemul Valedo BKS este proiectat special pentru inchiderea balcoanelor cu sticla,fiecare panou de sticla foloseste 4 role de glisare cu cate 2 rulmenti pe rola ,inveliti in teflon pentru atenuarea zgomotului de glisare.
– Canal de preluare a condensului
– Profil compensator pentru acoperirea diferentelor de nivel
– Banda magnetica.

100%

ETANSEITATE

100%

GLISARE IN TOTALITATE

95%

SUPRAFATA VITRATA

BALUSTRADA DIN STICLA EKSEN

Sistemul avansat de balustradă din sticlă bazat pe profile din aluminiu este sistemul ideal pentru balustradele vitrate (balcoane, scări și incinte pentru clădiri) cu standarde arhitecturale ridicate. Oferă un design estetic impresionant, rezultat funcțional fără a îngrădi vizibiitatea și un grad ridicat de siguranță.
– Adaptabil spațiului tău
– Lungime nelimitată
– Design incontestabil estetic
– Sticlă securizată

balustrada din sticla

VREI O ESTIMARE DE PRET?