Sistemele de inchidere cu sticla sunt sisteme elegante, inovative si cu o configuratie bine definita. Ele imprima un aspect placut oriunde sunt instalate, recomandate pentru inchiderea balcoanelor, teraselor de restaurante sau impreuna cu pergolele retractabile.

Doresti sa folosesti terasa pe intreaga perioada a anului, indiferent de vreme? O pergola cu inchidere cu sticla este solutia perfecta.

Structura robusta din aluminiu

Acoperisul retractabil si peretii din sticla securizata se combina pentru a-ti oferi o protectie eficienta impotriva intemperiilor.

Mobilierul terasei tale va fi protejat de ploaie, zapada, chiar si de razele soarelui, pe o perioada indelungata.

Sistemele din sticla reprezinta o solutie convenabila, estetica si moderna pentru a acoperi partile laterale ale unei pergole sau terase. Aceste sisteme din sticla sunt usor de instalat si de operat, fiind potrivite pentru toate tipurile de pergole si terase.

Pergole retractabile si inchidere cu sticla

Pergolele, impreuna cu sistemele de inchidere cu sticla sunt un nou concept al vietii in aer liber. Un spatiu modern ‘interior-exterior’ care conecteaza casa si gradina, formand un excelent spatiu de relaxare.

Pe langa locuintele individuale, pergolele se pot utiliza in diferite spatii, atribuindu-le diferite functiuni. Acestea pot decora spatii publice precum cafenele, restaurante, terase de hoteluri, sali de evenimente.

Aceste sisteme reprezinta o investitie ingenioasa pentru casa sau afacerea ta, extinzand spatiul si potentiala utilizare a camerei alaturate.

Socializare si relaxare

Socializarea, gatitul, si cel mai important, relaxarea sunt intotdeauna mai interesante si mai placute in exterior. Asadar este important sa te asiguri ca potentialul spatiului exterior este exploatat la maxim in orice perioada a anului.

Un confort sporit cu solutiile de inchidere cu sticla Terase Oradea, atat pentru tine cat pentru clientii tai.

Fiecare proiect la care lucram este in general unic, intrucat acestea sunt realizate la comanda, in functie de nevoile proprietatii tale.

Program

  • Luni – Vineri

    09:00 – 17:00

  • Sambata 

    Inchis

  • Duminica

    Inchis

Solicita Oferta