Sistemele cu pergole retractabile sunt un accesoriu important atat in constructiile rezidentiale, cat si comerciale. Fie ca vorbim de terasa unui restaurant sau hotel, ori cea de acasa, ele creeaza spatiul de relaxare perfect si ofera confort celor care se adapostesc sub ele.

Sistemele de pergole retractabile ofera, pe langa avantajul ca sunt retractabile (cu acoperis retractabil), un avantaj major daca vorbim de izolare termica ori cantitate depusa de zapada. Sistemul de iluminare LED instalat pe pergolele bioclimatice este unul special, care creaza un ambiect clad si placut.

Vrei o terasa deschisa, cat mai aerisita, direct in contact cu exteriorul?

VENTILATIE NATURALA

Daca pergola este delimitata de pereti, fie ei de sticla sau opaci, atunci ventilarea naturala se poate realiza datorita acoperisului retractabil.

POSIBILITATEA PERSONALIZARII DUPA DORINTELE TALE

Poti avea acoperisul pergolei proiectat asa cum iti doresti. Poti alege o forma inclinata, plana sau curbata in functie de destinatia si nevoile spatiului tau.

O GAMA VARIATA DE MODELE

Gama Terase Oradea de pergole retractabile se extinde la peste 12 modele de inalta calitate. Printre care pergola retractabila Cedrus, pergola retractabila Juniper, pergola retractabila Willow si multe altele. Oferim in mod constant cea mai recenta tehnologie si pergole retractabile bine executate, potrivite in totalitate spatiului tau. Acestea functioneaza printr-un sistem de transmisie si este foarte potrivit pentru spatiile exterioare.

Terase Oradea poate satisface nevoile de dimensiuni personalizate, ce pot varia de la 5mp la 260mp, pentru a se potrivi cu mediul, constructia si cerintele clientilor.

In functie de destinatie, pergole retractabile pot fi montate in diverse spastii precum:

Restaurant/ Cafenea: de cele mai multe ori, clientii prefera sa isi petreaca timpul intr-un spatiu ventilat natural. Montarea unei pergole retractabile ii va indeplini clientului aceasta dorinta, protejandu-l in acelasi timp de soare, vant, ploaie si praf.
Balcon: In zonele urbane se intalnesc destul de rar balcoane deschise, tocmai din cauza temperaturilor si vremii variabile. Vara ne dorim un spatiu deschis, dar ferit de soare, iar iarna, un spatiu inchis, dar luminos. Pentru a indeplini toate aceste conditii, pergola retractabila este o solutie mai mult decat potrivita. Astfel, balconul va putea fi utilizat in orice anotimp.
Piscina: Acoperirea unei piscine nu are doar rol estetic, ci si practic. Prin montarea unei pergole retractabile vei tine departe frunzele sau mizeria ce poate ajunge in piscina, diminuand costurile de intretinere a acesteia.
Gradina/ Terasa: Principalul motiv pentru care oamenii aleg montarea unei pergole in curte sau pe terasa este crearea unui spatiu intim, ferit de orice conditii meteorologice. De asemenea, te vei bucura de un loc de relaxare ce poate fi utilizat in orice perioada a anului.

FUNCTIONALITATE SI CONFORT GARANTAT

In cadrul fiecarui model de pergole, coloana vertebrala este fabricata din otel, iar stalpii, din aluminiu.

Fiind usor, dar extrem de rezistent, aluminiul este materialul ideal pentru construirea unei pergole retractabile. Pergola confectionata din aluminiu nu aplica presiune pe fundatie si rezista foarte bine in cazul conditiilor meteorologice nefavorabile.  Mai este important de mentionat faptul ca aluminiul este extrem de rezistent la coroziune.

Pergola are un acoperis retractabil care ofera protectie impotriva razelor solare directe si a ploii. Utilizarea unui astfel de sistem nu numai ca iti va permite sa te bucuri de confortul terasei pe timp de vara, ci, prin instalarea unui incalzitor, vei putea crea un spatiu util si in timpul sezonului rece. Mai mult, cu ajutorul iliminarii cu LED uri poti oferi o atractie estetica si confort utilizatorilor finali.

Pergole Retractabile Terase Oradea au o tesatura asemanatoare celei utilizate pentru corturi, fiind rezistente la apa si flexibile. Pot fi inchise si deschise complet, toate aceste operatiuni putand fi posibile datorita motoarelor special echipate ce permit ca materialul sa se poata glisa pe structura. Folosind telecomanda, poti inchide si deschide sistemul in cateva secunde cu un efort minim.

Acest tip de pergole retractabile motorizate sunt preferate de cei mai multi clienti. Motivul este usurinta cu care acestea se utilizeaza. De exemplu, din cauza faptului ca vechile sisteme de copertine retractabile aveau sistem manual de inchidere/deschidere, proprietarii de cafenele si baruri erau adesea nevoiti sa deranjeze clientii atunci cand reglau copertina, insa nu va fi cazul de asta cand vorbim de noile modele.